Bezoek ook: forel paling zalm
nlgb

Verkrijgbaar Bij...

Zoeken op postcode

Spakenburg Paling B.V.

Postadres:
Postbus 101
3750 GC Spakenburg

Bezoekadres
Haringweg 10
3751 BH Spakenburg

Tel: 033 - 29 88 746
Fax: 033 -29 86 728

E-mail: info@paling.nl
Welkom bij Garnaal.nl
Op deze website vindt u veel consumenteninformatie over garnalen en in het bijzonder over de kwaliteitsproducten die wij maken. Ons bedrijf is dan ook toonaangevend als het om  de verwerking van garnalen gaat. Diverse onderzoeken en test hebben dat al bewezen.

Alles wat u wilt weten over diverse soorten garnalen komt op deze site uitgebreid aan bod. Veel achtergrond informatie en diverse wetenswaardigheden over de diverse soorten garnalen met veel verhelderende beelden treft u bij ons aan. 
Mocht u, na het lezen van onze site, nog vragen hebben stel ze dan gerust per mail. Wij zullen uw vragen graag beantwoorden.

Recepten met garnalen staan ook op onze site. Als u zelf een lekker recept met garnalen heeft stuur deze dan gerust aan ons per mail.

Onze producten worden uitsluitend verkocht aan de betere visspecialist en horeca. Raadpleeg de landkaart op deze site voor adressen van de betere visspecialisten  in uw omgeving die onze producten verkopen. Zo vindt u de beste kwaliteit garnalen altijd dichtbij.

Recepten

Noordzee garnaal Aperitief

Noordzee garnaal Aperitief
Een lekker en smaakvol aperitief gemaakt met verse ingredienten. Dit gerecht maakt u in een handomdraai en zullen uw gasten ook zeker weten te waarderen!

Producten

Noorse garnaal

Noorse garnaal
Productinformatie Noorse garnaal  De Noorse garnaal zijn garnalen die gevangen worden in de Noordoost Atlantische Oceaan meestal door Noorse, IJslandse en Canadese vissersschepen. Noorse garnalen zijn blank tot licht roze van kleur. En verschillen onderling iets van grootte. De smaak is fris en vlezig.VerkrijgbaarheidHet gehele jaar door is de Noorse garnaal verkrijgbaar. De top maanden verschill...

Rivierkreeft

Rivierkreeft
Productinformatie RivierkreeftDe Rivierkreeft van de soort Procambus clarkii is een van oorsprong Amerikaaanse zoetwaterkreeft. Deze kreeft is in het begin van de vorige eeuw in Europa en China uitgezet. Rivierkreeften worden als ze gekookt zijn felrood van kleur. De smaak is neutraal tot zoetig.VerkrijgbaarheidHet gehele jaar door is de rivierkreeft verkrijgbaar. UiterlijkRivierkreeft is meestal...

Tijgergarnaal

Tijgergarnaal
Productinformatie Tijger garnaalDe Tijgergarnaal heeft zijn naam te danken aan zijn gestreepte uiterlijk. Het is een brakwater garnaal hierdoor kan deze leven in zowel zoet-, als zoutwater. De smaak is vlezig en licht zoet. VerkrijgbaarheidHet gehele jaar door is de tijgergarnaal verkrijgbaar. UiterlijkDe Tijgergarnaal is hebben een honingkleurig lijf en zwarte, rode of blauwe strepen.. een andere...

Poll: Gebruikt u de VISwijzer bij uw aankopen?