Bezoek ook: forel paling zalm
nlgb

Verkrijgbaar Bij...

Zoeken op postcode

Spakenburg Paling B.V.

Postadres:
Postbus 101
3750 GC Spakenburg

Bezoekadres
Haringweg 10
3751 BH Spakenburg

Tel: 033 - 29 88 746
Fax: 033 -29 86 728

E-mail: info@paling.nl
Welkom bij Garnaal.nl
Op deze website vindt u veel consumenteninformatie over garnalen en in het bijzonder over de kwaliteitsproducten die wij maken. Ons bedrijf is dan ook toonaangevend als het om  de verwerking van garnalen gaat. Diverse onderzoeken en test hebben dat al bewezen.

Alles wat u wilt weten over diverse soorten garnalen komt op deze site uitgebreid aan bod. Veel achtergrond informatie en diverse wetenswaardigheden over de diverse soorten garnalen met veel verhelderende beelden treft u bij ons aan. 
Mocht u, na het lezen van onze site, nog vragen hebben stel ze dan gerust per mail. Wij zullen uw vragen graag beantwoorden.

Recepten met garnalen staan ook op onze site. Als u zelf een lekker recept met garnalen heeft stuur deze dan gerust aan ons per mail.

Onze producten worden uitsluitend verkocht aan de betere visspecialist en horeca. Raadpleeg de landkaart op deze site voor adressen van de betere visspecialisten  in uw omgeving die onze producten verkopen. Zo vindt u de beste kwaliteit garnalen altijd dichtbij.

Recepten

Frisse Garnalen Cocktail

Frisse Garnalen Cocktail
Dit is een lekkere frisse Garnalen Cocktail voor 4 personen

Producten

Noordzee garnaal

Noordzee garnaal
Productinformatie Noorzee garnaal (of Hollandse garnaal)De Noordzee garnaal is één van uitgesproken specialiteiten van de Nederlandse, Belgische en Duitse kustvisserij. Noordzeegarnalen verschillen niet alleen in kleur en grootte van de andere soorten garnalen die bij de vispecialist en in de horeca worden aangeboden. De smaak van deze garnaal is uniek, zoetig en romig.VerkrijgbaarheidHet gehele...

Tijgergarnaal

Tijgergarnaal
Productinformatie Tijger garnaalDe Tijgergarnaal heeft zijn naam te danken aan zijn gestreepte uiterlijk. Het is een brakwater garnaal hierdoor kan deze leven in zowel zoet-, als zoutwater. De smaak is vlezig en licht zoet. VerkrijgbaarheidHet gehele jaar door is de tijgergarnaal verkrijgbaar. UiterlijkDe Tijgergarnaal is hebben een honingkleurig lijf en zwarte, rode of blauwe strepen.. een andere...

Rivierkreeft

Rivierkreeft
Productinformatie RivierkreeftDe Rivierkreeft van de soort Procambus clarkii is een van oorsprong Amerikaaanse zoetwaterkreeft. Deze kreeft is in het begin van de vorige eeuw in Europa en China uitgezet. Rivierkreeften worden als ze gekookt zijn felrood van kleur. De smaak is neutraal tot zoetig.VerkrijgbaarheidHet gehele jaar door is de rivierkreeft verkrijgbaar. UiterlijkRivierkreeft is meestal...

Poll: Gebruikt u de VISwijzer bij uw aankopen?