Welkom bij Garnaal.nl

Op onze website vindt u veel consumenteninformatie over garnalen en in het bijzonder over de kwaliteitsproducten die wij maken. 
Ons bedrijf is dan ook toonaangevend als het om de verwerking van garnalen gaat. Diverse onderzoeken en tests hebben dat al bewezen.

 

Alles wat u wilt weten over diverse soorten garnalen komt op deze site aan bod. Veel achtergrond informatie en diverse wetenswaardigheden over de diverse soorten garnalen met veel verhelderende beelden treft u bij ons aan. Mocht u, na het lezen van onze site, nog vragen hebben stel ze dan gerust per mail. Wij zullen uw vragen graag beantwoorden. 

 

Recepten met garnalen staan ook op onze site. Als u zelf een lekker recept met garnalen heeft, stuur deze dan gerust ons per mail toe dan zullen wij deze op de website plaatsen. 

 

Onze producten worden uitsluitend verkocht aan de betere visspecialist en horeca. Raadpleeg onze verkooppunten op deze site voor adressen van de betere visspecialisten in uw omgeving die onze producten verkopen. Zo vindt u de beste kwaliteit garnalen altijd dichtbij.