Bezoek ook: forel paling zalm
nlgb

Verkrijgbaar Bij...

Zoeken op postcode

Spakenburg Paling B.V.

Postadres:
Postbus 101
3750 GC Spakenburg

Bezoekadres
Haringweg 10
3751 BH Spakenburg

Tel: 033 - 29 88 746
Fax: 033 -29 86 728

E-mail: info@paling.nl
Welkom bij Garnaal.nl
Op deze website vindt u veel consumenteninformatie over garnalen en in het bijzonder over de kwaliteitsproducten die wij maken. Ons bedrijf is dan ook toonaangevend als het om  de verwerking van garnalen gaat. Diverse onderzoeken en test hebben dat al bewezen.

Alles wat u wilt weten over diverse soorten garnalen komt op deze site uitgebreid aan bod. Veel achtergrond informatie en diverse wetenswaardigheden over de diverse soorten garnalen met veel verhelderende beelden treft u bij ons aan. 
Mocht u, na het lezen van onze site, nog vragen hebben stel ze dan gerust per mail. Wij zullen uw vragen graag beantwoorden.

Recepten met garnalen staan ook op onze site. Als u zelf een lekker recept met garnalen heeft stuur deze dan gerust aan ons per mail.

Onze producten worden uitsluitend verkocht aan de betere visspecialist en horeca. Raadpleeg de landkaart op deze site voor adressen van de betere visspecialisten  in uw omgeving die onze producten verkopen. Zo vindt u de beste kwaliteit garnalen altijd dichtbij.

Recepten

Frisse Garnalen Cocktail

Frisse Garnalen Cocktail
Dit is een lekkere frisse Garnalen Cocktail voor 4 personen

Producten

Noorse garnaal

Noorse garnaal
Productinformatie Noorse garnaal  De Noorse garnaal zijn garnalen die gevangen worden in de Noordoost Atlantische Oceaan meestal door Noorse, IJslandse en Canadese vissersschepen. Noorse garnalen zijn blank tot licht roze van kleur. En verschillen onderling iets van grootte. De smaak is fris en vlezig.VerkrijgbaarheidHet gehele jaar door is de Noorse garnaal verkrijgbaar. De top maanden verschill...

Staart garnaal

Staart garnaal
Productinformatie Staart garnaalDe Staartgarnaal heeft zijn naam te danken aan het stukje staart dat hij draagt. Dat stukje staart is te gebruiken als 'handvat' bij het eten. De echte naam van deze garnaal is Tijgergarnaal. Het is een brakwatergarnaal hierdoor kan deze garnaal leven in zowel zoet-, als zoutwater. De smaak is vlezig en licht zoet. VerkrijgbaarheidHet gehele jaar door is de staart...

Noordzee garnaal

Noordzee garnaal
Productinformatie Noorzee garnaal (of Hollandse garnaal)De Noordzee garnaal is één van uitgesproken specialiteiten van de Nederlandse, Belgische en Duitse kustvisserij. Noordzeegarnalen verschillen niet alleen in kleur en grootte van de andere soorten garnalen die bij de vispecialist en in de horeca worden aangeboden. De smaak van deze garnaal is uniek, zoetig en romig.VerkrijgbaarheidHet gehele...

Poll: Gebruikt u de VISwijzer bij uw aankopen?